Warning: Creating default object from empty value in /var/www/xn--nstvedtagrens-3fb.dk/public_html/wp-content/plugins/nimble-portfolio/admin/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Tagrens og maling

Tagrens og maling

De fleste tagtyper der ligger på danske parcelhuse fra omkring 1950 og til nu er overfladebehandlet med maling.

Som med alt der er malet, bliver det nedbrudt med tiden af vind og vejr, og resultatet er at overfladen forvitre og med tiden bliver så nedbrudt, at utætheder begynder at vise sig.

Hvis dit tag gennemgår en tagrensning og tagmaling hos Næstved Tagrens, får det et nyt slidlag og kan typisk holde i 10-20 år yderligere.
Fordelene er indlysende: Du får et tag der holder længere, og så er det pænt at se på.

FØR EFTER

 

Arbejdsproces:

  • Taget bliver højtryksrenset, med miljøgodkendt udstyr. Hvis dit tag indeholder asbestfibre, skal rensevandet filtreres gennem et godkendt filter, som bliver afleveret på godkendt genbrugsstation.
  • Når taget er renset, efterses det for defekte tagplader og rygninger, der i givet fald udskiftes, efter aftale.
  • Taget skal nu tørre, således at det er knastørt. Herefter grundes taget med farveløs grunder og taget sprøjtemales 2 gange. Kanter ved vindskede males med rulle eller pensel.

Nu har dit tag fået en tagrensning og tagmaling, og dette forlænger tagets levetid med 15-20 år.

For at vedligeholde dit nymalede tag, anbefales det at få det algebehandlet hver 2-5 år. Således sikres det at der ikke kommer mos og alger igen.

Farver:

Vi maler med kvalitets tagmaling fra SADOLIN, i følgene farver:

 

tagmaling uden box

Tagmaling er en halvmat, diffusionsåben plastalkyd emulsionsmaling, der giver en særdeles robust og vejrmodstandsdygtig overflade.

Tagmaling er specielt udviklet til maling af eternittage (fibercement), betontagsten, skifereternit og tegl (dog ikke glaserede), ubehandlede samt tidligere behandlede.