Vi har opnået 4,3 stjerner på TrustPilot
5/5

Algebehandling af tag

Professionel fjernelse og behandling af alger og mos på tage

Hvorfor er algebehandlig af tage en god ide?

Når vi renser tage for alger og mos og afslutter med en algebehandling, gavner det ikke kun tagets udseende, men beskytter også mod slid og forlænger levetiden.

Algebelægninger fjernes, mos nedbrydes og overfladens oprindelige udseende genskabes. Dertil er algebehandling også forebyggende for en fremtidig genopblussen af alger, idet der lægges en belægning, der skaber en barriere og gør det sværere for alger og mos at vokse igen.

Algebehandling af tag - Spar penge og øg tagets levetid!

Algebehandling er en investering i et langtidsholdbart tag, idet det ville være mere omkostningstungt at få repareret skaderne efter for eksempel en frostsprængning eller andet.

Hvis ikke alger og mos bliver fjernet i tide, vil deres rødder gro ned i alle de små revner, der er i taget. Det kan betyde, at der vil løbe vand ned i tagpladen/teglet, og alger og mos vil samtidig holde på fugten. Det kan få den konsekvens, at der opstår frostsprængninger, når frosten sætter ind. Det er dyre skader at få repareret.

Med vores algebehandling kan du tage kontrol over tagets levetid og undgå disse potentielle skader. Vi anvender effektive og skånsomme metoder til at fjerne algebelægninger og mos, hvilket sikrer et sundt og langtidsholdbart tag.

Forebyggelse af frostskader på tag

Algebehandling forhindrer alge- og mosvækst på taget, hvilket reducerer risikoen for skader som frostsprængninger, revner og forringelse af tagmaterialerne.

Forlænget tagets levetid

Ved at fjerne alger og mos regelmæssigt forlænger algebehandling tagets levetid, da det beskytter mod nedbrydning og forhindrer potentielle skader.

Værdiforøgelse af ejendommen

Et velholdt tag uden alge- og mosvækst kan øge værdien af din ejendom, da det giver et indtryk af god vedligeholdelse og kvalitet.

Vi har opnået 4,3 stjerner på TrustPilot
5/5
Rensning og maling af tag - Næstved tagrens

Hvornår bør dit tag få en algebehandling?

Vores klima er blevet varmere, og det betyder bedre vækstbetingelser for alger. Derfor anbefaler vi, at dit tag behandles for alger hvert år. På den måde sikres optimalt vedligehold, og du minimerer risiko for frostskader. Med vores algebehandling får du et varigt resultat og passer samtidig på miljøet.

Konkurrencedygtige priser

Vi tilbyder vores services til konkurrencedygtige priser, der giver god værdi for pengene. Vi forstår vigtigheden af at levere en kvalitetstjeneste til overkommelige priser.

Algebehandling af tag på Sjælland

Vi tilbyder algebehandling af tag i følgende byer på Sjælland:

  • København
  • Helsingør
  • Roskilde
  • Hillerød
  • Næstved
  • Slagelse
  • Køge
  • Ringsted
  • Holbæk
  • Nykøbing Sjælland

Du er velkommen til at kontakte os, selvom din by ikke er på listen. Så vil vi undersøge mulighederne for at komme til din adresse.

Sjælland kort